Αέρας Χόλιγουντ στη Σπάρτη: Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έφτασε στην Αθήνα για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

0

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον υποδέχτηκαν ο δήμαρχος της Σπάρτης Πέτρος Δούκας και η Ρόη Αποστολοπούλου, επίτιμη πρέσβης της Σπάρτης, η οποία μάλιστα έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ να είναι αυτός που θα τρέξει μεταφέροντας τη φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, που όλοι ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν.

Αψηφώντας όλους τους κινδύνους λόγω κορονοϊού, ο Τζέραρντ Μπάτλερ έφθασε σήμερα στην Αθήνα πριν από μισή ώρα συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου όλα ήταν έτοιμα για να υποδεχτούν τον διεθνή σταρ που με το γνωστό ύφος του έλκει όλα τα βλέμματα.

Χθες τις απογευματινές ώρες έφτασαν στη χώρα μας ο σπαρτιάτικης καταγωγής ηθοποιός Μπίλι Ζέιν (Titanic, Back to the Future) μαζί με σπουδαίους παραγωγούς του αμερικανικού κινηματογράφου, τους Τζιάνι Νουνάρι  (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, the Departed, Shutter Island, Se7en) και Άλαν Σίγκελ (Law Abiding Citizen, Olympus has Fallen, Hunter Killer), καθώς και μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Όπως καταλαβαίνετε τόσο η Σπάρτη όσο και η χώρα μας γενικότερα θα «ταξιδέψει» αστραπιαία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης μέσω των social media. Ευχόμαστε ο καιρός να είναι σύμμαχος όλης αυτής της μεγάλης προσπάθειας και οι επίτιμοι καλεσμένοι να χαρούν τις ομορφιές της χώρας μας.