“Αδειάζει” τον Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης στην Κόρινθο

0

Στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του κ. Καλλίρη ως υποψήφιου δημάρχου του δήμου Κορινθίων, παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Από το βήμα ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Θα είναι τρομερό λάθος για την Κόρινθο να μην αποκτήσει έναν δήμαρχο ο οποίος μπορεί επιτέλους να κάνει δουλειά και να αλλάξει την όψη της Κορίνθου. Γι’αυτό είμαστε εδώ Πελοπίδα. Σου εύχομαι την μεγαλύτερη επιτυχία. Οφείλω όμως και μια καθαρή διευκρίνηση…Ασφαλώς έχει και προσωπικό χαρακτήρα αυτό που λέω. Είμαστε φίλοι, ήμασταν συνεργάτες, είσαι νεοδημοκράτης, είμαι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας…υπάρχει το προσωπικό.

Όμως δεν μιλάω μόνο προσωπικά. Σας μιλάει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άρα είμαι εδώ για να στείλω και ένα μήνυμα για τη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Πελοπίδα Καλλίρη στην Κόρινθο”.

Να θυμίσουμε ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την ίδια πόλη, την Κόρινθο, είχε δηλώσει:

«Έχουμε πει ότι ως προς την αυτοδιοίκηση του 1ου βαθμού οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού. Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις περιφέρειες». 

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές άφησε και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 12ο συνέδριο της ΝΔ, την Παρασκευή 14/12, ο κ.Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στους δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχουμε ανακοινώσει την υποστήριξή μας στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Νίκο Ταχιάο. Σε πολλούς δήμους οι δυνάμεις μας είναι ενωμένες γύρω από μία υποψηφιότητα κι εκεί ασφαλώς δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για τη νίκη. Σε δήμους, όμως -προσέξτε το αυτό, έχει σημασία- όπου υπάρχουν περισσότερα στελέχη που διεκδικούν το δημαρχιακό αξίωμα θα πρέπει -και επιμένω σε αυτό- να υπάρχει σεβασμός στους κανόνες και στο ήθος της παράταξης, και αίσθηση ευθύνης και αλληλεγγύης στο 2ο γύρο. Αυτό απαιτούμε από τα στελέχη μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here