Αναζητούνται εθελοντές-κομπάρσοι για τα γυρίσματα της ταινίας “Άνεμος Ελευθερίας”

0

Επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την απελευθέρωση του 1821, θα υλοποιηθεί η παραγωγή της ταινίας με τίτλο  «Άνεμος Ελευθερίας»,  του παραγωγού Γιώργου Κυριάκου σε σενάριο του Αντώνη Τολάκη και σκηνοθεσία του Στέλιου  Χαραλαμπόπουλου. Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στην παλαιά Μονή Βουλκάνου, στην Αρχαία Μεσσήνη, στο Ανδρομονάστηρο και την Ιερά Μονή Σαμαρίνας.

Οι υπεύθυνοι συντελεστές της ταινίας επιθυμούν τη συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης, τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους και κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να συμμετέχουν ως εθελοντές κομπάρσοι στη ταινία.  Επιπροσθέτως σημαντική για την υλοποίηση της ταινίας είναι η συγκέντρωση κειμηλίων εποχής  ώστε να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της ταινίας.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρειάζονται:

Άνδρες – Γυναίκες – Παιδιά όλων των ηλικιών, που η εμφάνισή τους  συνάδει με το ύφος και το πνεύμα της εποχής.  Για την επιλογή των προσώπων θα πραγματοποιηθεί casting στο τέλος Ιουλίου. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις 7 Σεπτeμβρίου 2020.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος  για συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, στην  κα Νάνσυ Βλαχάκη ή στην κα Χριστίνα Αθανασοπούλου ΜΟΝΟ στα τηλέφωνα 27220 26329 και 27223 60116 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις xathanasopoulou@messini.gr keadhm.messini@gmail.com όπου θα στέλνετε το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας με την ένδειξη: Για την ταινία «Άνεμος Ελευθερίας».