Δύο γυναίκες υποψήφιες σε Μεσσηνία και Αργολίδα ανακοίνωσε ο Τατούλης

0

Την υποψηφιότητα της κας Ηλέκτρας Μπάρκα με το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε «με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Ηλέκτρας Μπάρκα με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία. Με τη συμπόρευσή της αποδεικνύουμε την ικανότητά μας να ενσωματώνουμε εκπροσώπους της νέας γενιάς που αγωνιούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και τολμούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και ευθύνες για την επίλυσή τους. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Ηλέκτρα Μπάρκα από την πλευρά της δήλωσε «με ιδιαίτερη τιμή αποδέχθηκα την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία. Συμμερίζομαι τα προβλήματα και την αγωνία των νέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο την ανεργία, και προτίθεμαι να προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου για την επίλυσή τους. Θεωρώ ότι η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας, όπως ο τουρισμός και η αγροτική οικονομία, μπορούν να δώσουν λύσεις και προοπτική στον τόπο και τους πολίτες».

Την υποψηφιότητα της κας Νατάσσας Τουρλούκη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Νατάσσας Τουρλούκη με τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα. Η εμπειρία της, η κατάρτισή της και η ενεργός συμμετοχή της στα κοινά αποτελούν πολύτιμα εφόδια που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Η κα Νατάσσα Τουρλούκη από την πλευρά της τόνισε «με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη να συμπορευτώ με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Εκτιμώ τον κ. Τατούλη και το έργο του και είμαι διατεθειμένη να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για τη συνέχιση και ενδυνάμωσή του ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου και της Αργολίδας προς όφελος των πολιτών και ιδίως της νέας γενιάς».