Δύο νέες υποψηφιότητες παρουσίασε ο Τατούλης σε Λακωνία και Μεσσηνία

0

Την υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Σταματάκου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποψηφιότητα του κ. Σταματάκου και δήλωσε «πρόκειται για έναν εξαίρετο επιστήμονα με πλούσιο βιογραφικό, τόσο στο επίπεδο της επαγγελματικής του δραστηριότητας, όσο και του ερευνητικού και συγγραφικού του έργου. Είμαι βέβαιος ότι με την προσθήκη του στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου θα ενισχύσουμε κι άλλο τη δυναμική και την αποτελεσματικότητά μας στη Λακωνία προς όφελος των πολιτών».

Ο κ. Σταματάκος από την πλευρά του δήλωσε «Το να σε επιλέγει ο Περιφερειάρχης  Πέτρος Τατούλης να αγωνιστείς μαζί του για το όνειρο ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  εκτός από τιμή είναι και καθήκον, ώστε να γίνει το όραμα αυτό πραγματικότητα. Αποδέχομαι την πρόσκληση και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω ώστε η Λακωνία να γίνει ακόμη πιο όμορφη, φιλόξενη και ασφαλής. Σας ευχαριστώ κ. Τατούλη».

Την υποψηφιότητα της κας Νίνας Δράκου με τη Νέα Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι «με την προσθήκη της Νίνας Δράκου στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τη δυναμική μας στη Μεσσηνία και ιδίως στον τομέα του πολιτισμού, όπου διαθέτει σημαντική εμπειρία και έχει διακριθεί ιδιαίτερα. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα της προσπάθεια, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα τύχει της εμπιστοσύνης των πολιτών της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου».

Από την πλευρά της η κα Νίνα Δράκου δήλωσε «Εντάσσομαι στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου με ιδιαίτερη χαρά, πιστεύοντας ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου θα προσφέρω και εγώ ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα του έργου του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη σε θέματα κυρίως πολιτισμού και τουρισμού. Το υψηλό πολιτικό προφίλ του Περιφερειάρχη σε συνδυασμό με τη διάθεση μου προσφοράς για τον τόπο με οδήγησαν να απαντήσω θετικά στην πρόσκληση του κ. Τατούλη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here