ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Η Γεωργική Ανάπτυξη ενώνει δυνάμεις με την Πρωτοβουλία

0

Το 49ο Μέλος της, τη “Γεωργική Ανάπτυξη ΑΕΕ”, με έντονη δραστηριότητα στην εμπορία γεωργικών εφοδίων, υποδέχθηκε η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η ένωση ορισμένων από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες Ελληνικές επιχειρήσεις που μοιράζονται τον κοινό στόχο της ανάδειξης της Ελληνικής επιχειρηματικότητας ως τη μόνη βιώσιμη και αξιόπιστη λύση για την ανασυγκρότηση της εθνικής Οικονομίας. Με τη συνεχή διεύρυνση της κοινότητας των Μελών της που διατηρούν την Έδρα, την Παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ισχυροποιεί το έργο της και εντατικοποιεί την ενημέρωση του Ελληνικού καταναλωτικού κοινού για την υψηλή προστιθέμενη αξία των Ελληνικών προϊόντων ποιότητας και διαφοροποίησης.

 

Η Γεωργική Ανάπτυξη ιδρύθηκε το 1994 από τους Γεωπόνους Γριβοκωστόπουλο Βασίλειο, Ζωγόπουλο Γεώργιο, Θεοδωρόπουλο Κωνσταντίνο και Κοσκολέτο Νικόλαο, συνενώνοντας τις ατομικές τους επιχειρήσεις εμπορίας γεωργικών εφοδίων. Με έδρα την Κυπαρισσία, η εταιρεία εξειδικεύεται στην εμπορία γεωργικών εφοδίων, την παραγωγή και εμπορία κηπευτικών υπό κάλυψη, καθώς και την παραγωγή υπαίθριων κηπευτικών. Το 2008, αποσκοπώντας στην επέκταση της φυσικής της παρουσίας, καθώς και στην ενίσχυση των πεδίων δραστηριοποίησής της, η Γεωργική Ανάπτυξη προγραμμάτισε την επένδυση στη δημιουργία σύγχρονης θερμοκηπιακής υδροπονικής μονάδας, καθώς και πρότυπης μονάδας παραγωγής αυτόριζων και εμβολιασμένων σποροφύτων κηπευτικών. Η επένδυση εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο και λειτούργησε το 2009.

 

Με το επενδυτικό της πλάνο να μπαίνει εκ νέου σε εφαρμογή το 2017, η εταιρεία επένδυσε πρόσφατα και στην κατασκευή ενός υδροπονικού δυκτιοκηπίου για παραγωγή τομάτας τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχοντας πλέον λάβει την ειδική πιστοποίηση “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” από το φορέα της EUROCERT για την τήρηση του ειδικού προτύπου προδιαγραφών για την ένταξή της στην Πρωτοβουλία, η Γεωργική Ανάπτυξη έχει παρουσία εντός και εκτός συνόρων, με τα παραγόμενα προϊόντα της (τομάτα, αγγούρι) να διατίθενται στην εσωτερική αγορά και τα σπορόφυτα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here