Καθαρό μήνυμα νίκης του Τατούλη δίνει το stoiximan

0

Μήνυμα εκλογικής υπεροχής για τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα τα προγνωστικά.

Τους τελευταίους μήνες ο νυν περιφερειάρχης κ. Τατούλης έχει καταφέρει όχι μόνο να προηγείται αλλά να είναι το ακλόνητο φαβορί των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην κατηγορία των πρώτων, και μάλιστα εκείνων των υποψηφίων που φαίνονται ως φαβορί συγκαταλέγεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η στοιχηματική απόδοση υπέρ του οποίου είναι μόλις 1,25, που σε πρακτικό επίπεδο σημαίνει ότι όποιος ποντάρει τα χρήματά του σε αυτόν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κερδίσει αλλά δεν θα πάρει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει επενδύσει.

Επίσης εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η απόδοση του κ. Τατούλη έπεσε κατά 0.35 μέσα σε μερικές ημέρες ενώ βέβαιο θεωρείται πλέον το προβάδισμα νίκης το οποίο αποτελεί και  αποστομωτική απάντηση στην τακτική της συκοφαντίας και της υβρεολογίας.

Η εμπιστοσύνη των Πελοποννήσιων στο έργο και τον σχεδιασμό του κ. Τατούλη κατάφερε να κερδίσει τη λασπολογία και τη «μαύρη» προπαγάνδα και οι προσπάθειες στηλίτευσης της δυναμικής του περιφερειάρχη κ. Τατούλη έπεσαν στο κενό.

Τέλος, ο κ.Τατούλης, έχει απόδοση 1.25 ενώ δεύτερος είναι ο κ. Νίκας με 3.50. Στην τρίτη θέση με 35.00 ο κ. Δέδες, και στην τέταρτη ο κ. Γόντικας με 70.00, ενώ ο κ. Μπουντρούκας έχει απόδοση 70.00.

 

 

 

Πηγή: ppress