Καταγγέλλουν «εμπαιγμό» με τους οριστικούς πίνακες οι υποψήφιοι της προκήρυξης 3Κ

0

Νέες δυναμικότερες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι υποψήφιοι της προκήρυξης 3Κ/2018 δηλώνοντας αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την άμεση έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ.

«Ο μόνος τρόπος διεκδίκησης της άμεσης ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων, είναι να πιέσουμε με επόμενη διαμαρτυρία στο ΑΣΕΠ πιο οργανωμένα και με περισσότερους υποψηφίους». Αυτό τονίζουν σε όλους τους τόνους οι υποψήφιοι της προκήρυξης που κάνουν ανοιχτό κάλεσμα. Οι υποψήφιοι επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση του Ανεξάρτητης Αρχής για τις καθυστερήσεις και κάνουν λόγο για «εμπαιγμό» του ΑΣΕΠ τόσο απέναντι τους, όσο και προς τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Οι υποψήφιοι αποκλείουν σενάρια που διακινούνται ότι η καθυστέρηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων δήθεν ευνοεί την κυβέρνηση και σημειώνουν: «Η εκπόνηση της προκήρυξης 3κ/2018 είχε σκοπό την στελέχωση των ανταποδοτικών υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό το οποίο έχουν ανάγκη οι υπηρεσίες αυτές. Έχοντας δείξει μεγάλο ζήλο να στελεχώσουν το δημόσιο όπου χρειάζεται με εργαζόμενους σε σταθερές σχέσεις εργασίας, η μη ολοκλήρωση της προκήρυξης 3κ/2018 θα επιφέρει μεγαλύτερη πολιτική ζημία για την κυβέρνηση παρά όφελος».

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών απευθυνόμενος προς τη διοίκηση του ΑΣΕΠ ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις στην έκδοση των οριστικών πινάκων δεν μπορούν να συνεχιστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here