Νανόπουλος: “Την απάντηση στους ‘βαρώνους του κόμματος’ θα την δώσουν οι πολίτες”

0

Συγκεκριμένος, σαφής, με σταθερές θέσεις και απόψεις, με λόγο ξεκάθαρο και απαντήσεις επί όλων εμφανίστηκε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος στην τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξανδρο Πνευματικό το βράδυ της Τρίτης σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Νανόπουλος κατέθεσε τις προτάσεις της Συμμαχίας επί όλων αυτών αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά στα 4 χρόνια την πάγια θέση του περί εποικοδομητικής και ουσιαστικής αντιπολίτευσης ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο ίδιος και η Συμμαχία Πολιτών θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή της Κορίνθου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη δηλώνοντας ότι: «Εγώ κρατώ τη δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και τίποτα άλλο! Όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είπε ο Πρόεδρος. Ο Αντιπρόεδρος θεωρώ υπερέβη την γραμμή λόγω της φιλικής σχέσης που λέει συνεχώς ότι έχει με τον κ. Καλλίρη. Ο κ. Βαγγέλης Μειμαράκης λίγα λεπτά μετά μίλησε για ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Ποιος κοροϊδεύει ποιόν;  Οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας αισθάνονται οργή γιατί κάποιοι που θέλουν να εμφανίζονται ως «βαρώνοι» πίσω από κλειστές πόρτες, τους χρησιμοποιούν! Όλοι ξέρουν πως είμαι Νεοδημοκράτης και δεν το κρύβω είπε ο κ Νανόπουλος, άλλοι τελευταία ερχόμενοι από άλλα κόμματα επιζητούν νομή της επερχόμενης εξουσίας και προσωπικά οφέλη. Εγώ ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα την κομματική μου ιδιότητα ούτε έλαβα μισθό διορισμένος σε  κρατική θέση. Την απάντηση θα την δώσουν οι πολίτες! Το χρίσμα στον επόμενο δήμαρχο θα δώσουν οι δημότες  στις εκλογές.

Ανήκω στη ΝΔ πολλά χρόνια, είμαι Νεοδημοκράτης και δεν το απεμπολώ όμως η υποψηφιότητά μου στο Δήμο είναι ανεξάρτητη, αυτό είχα δηλώσει και το 2014. Η Συμμαχία Πολιτών ζητά το χρίσμα της κοινωνίας, των πολιτών, των δημοτών ανεξαρτήτως του κόμματος που ψηφίζουν. Σαφώς διατηρούμε την κομματική μας ταυτότητα όμως αυτή δεν μπήκε ποτέ από εμένα ως βασική προϋπόθεση υποψηφιότητας. Άλλοι το έκαναν αυτό! Είναι κακό να εμπλέκονται οι κομματικοί μηχανισμοί στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εμείς δεν επιχειρούμε την διάσπαση όπως κάνουν κάποιοι άλλοι! Είμαστε η παράταξη που ενώνει τους πολίτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here