Οι «Νεοδημοκράτες του Άργους» εγκαλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

0

Η αυτοαποκαλούμενη ομαδούλα «Νεοδημοκράτες του Άργους» έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει το δήμο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεν χρειάζεται καμία έγκριση και από κανέναν για να συγκροτηθεί ένα ψηφοδέλτιο. Πόσο μάλλον μέσω…μιας επιστολής.

Η ανοιχτή επιστολή στον Τύπο, καταδεικνύει την έλλειψη αποφασιστικότητας, καθώς δεν υπογράφεται με ονοματεπώνυμο από κανέναν. Ο Τύπος μπορεί μόνο να δημοσιοποιήσει τη συγκεκριμένη επιστολή αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο!

Οι «Νεοδημοκράτες του Άργους» χρησιμοποιώντας τεχνικές «λαγού» επιχειρούν να εκθέσουν, μέσα από την ασφάλεια της ανωνυμίας τους, τον σημερινό δήμαρχο κ. Καμπόσο αλλά και τα στελέχη της Ν.Δ. Η διαγραφή του κ. Καμπόσου από τη Ν.Δ ήταν για τα σχόλια προς τον κ. Μπουτάρη και όχι για το έργο του ή την αποτελεσματικότητά του.

Επιπλέον, οι «Νεοδημοκράτες του Άργους» θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι: «Έχουμε πει ότι ως προς την αυτοδιοίκηση του 1ου βαθμού οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού. Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις περιφέρειες».

Ως εκ τούτου, η υποτιθέμενη «σιωπή» και «απουσία» της ΝΔ ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών μόνο ανεξήγητη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς ταυτίζεται απόλυτα με τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη.

 

Δώρα Βλάση