Σίγουρο το «ποντάρισμα» στον Τατούλη-«Χαμένα» λεφτά το ποντάρισμα στον Νίκα

0

Μια διαφορετική… χροιά σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνουν, σε κάθε περίπτωση, οι… οι στοιχηματικές αποδόσεις των εταιρειών που ασχολούνται με το αντικείμενο και με τις προβλέψεις και στην πολιτική.

Έτσι, για πρώτη ίσως φορά στην πολιτική επικαιρότητα της χώρας οι επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές μπαίνουν στο μικροσκόπιο της στοιχηματικής εταιρείας «Stoiximan» του ΟΠΑΠ, με ενδιαφέρουσες προβλέψεις για τους συμμετέχοντες σε αυτές.

Στην κατηγορία των πρώτων, και μάλιστα εκείνων των υποψηφίων που φαίνονται ως ακλόνητα φαβορί συγκαταλέγεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η στοιχηματική απόδοση υπέρ του οποίου είναι μόλις 1,28 που σε πρακτικό επίπεδο σημαίνει ότι όποιος ποντάρει τα χρήματά του σε αυτόν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει αλλά δεν θα πάρει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει επενδύσει.

Επίσης εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η απόδοση του Τατούλη έπεσε κατά 0.32 μέσα σε μερικές ημέρες ενώ συντριπτική είναι η πτώση του Νίκα ο οποίος βρίσκεται στο 3,20 ενώ πριν μερικές μέρες ήταν στο 2,25!!!