Σε πλήρη λειτουργία το isobox στο Κέντρο Υγείας Άστρους

0

Το isobox, που έχει τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο του Κ.Υ Άστρους και παραδόθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι πλέον πλήρως λειτουργικό και χρησιμοποιείται ως εξωτερικό ιατρείο απομόνωσης για την εξέταση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων για Covid-19 περιστατικών.

Οι απαραίτητες εργασίες των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών συνδέσεων που απαιτούνταν για να τεθεί σε ορθή λειτουργία, έγιναν ταχύτατα, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του δημάρχου Β.Κυνουρίας Γ.Καμπύλη, της ΔΕΥΑΒΚ και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπου και με την συμμετοχή στις εργασίες του πρόεδρου της Τ.Κ. Άστρους Κ.Μπάρλα, του ηλεκτρολόγου Γ.Τυροβολά και του υδραυλικόυ του Δήμου Ν.Πολυμενάκου ολοκληρώθηκαν έγκαιρα.

Ο Σύλλογος Φίλων Κ.Υ. Αστρους συνέβαλλε στην διάθεση του ηλεκτρολογικού & υδραυλικού υλικού που χρειάστηκε για τις εν λόγω εργασίες. Το isobox είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένο, πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας και καλύπτει όλες τις απαραίτητες ανάγκες που απαιτεί ή εξέταση ή η νοσηλεία. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο χώρο, αποκομμένο από τα υπόλοιπα ιατρεία και η εξέταση γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες πρόληψης, υγιεινής, ασφάλειας και απολύμανσης όπως αυτοί ορίζονται με τα πρωτόκολλα των οδηγιών της για Covid-19 διαχείρισης.