Τελευταίες προβλέψεις – προγνωστικά για το δήμο Καλαμάτας

0

Μετά την αποχώρηση του επί τρεις θητείες, νυν δημάρχου Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το «παιχνίδι» για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας έχει ανοίξει για τα καλά. Στην παρούσα φάση προβάδισμα για να μπει στον β΄γύρο έχει ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, που εξελέγη με ψηφοφορία από τη δημοτική ομάδα Νίκα και, ως εκ τούτου, αποτελεί επίσημα την συνέχεια του νυν δημάρχου, έχοντας, ωστόσο, ως «αγκάθι» στα πλευρά του, την επίσης, αντίδημαρχο Μαρία Οικονομάκου, που, επίσης, επιχειρεί να περάσει στην δεύτερη Κυριακή.

Για μια θέση στον β΄γύρο παλεύουν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Μάκαρης που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πολιτικός μηχανικός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος (σ.σ. έχει διεκδικήσει και το 2002 και το 2006 τη δημαρχία) αλλά και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του και διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Βασίλης Τζαμουράνης.

Είναι αντιληπτό ότι με τόσους υποψηφίους που, μάλιστα, βρίσκονται πολύ κοντά, οποιαδήποτε πρόβλεψη τόσο για τους μονομάχους του β΄γύρου όσο και για τον τελικό νικητή, είναι ιδιαιτέρως παρακινδυνευμένη.

 

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here