Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Σιαχάμη στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο Τατούλης

0

Την υποψηφιότητα της κας Αναστασίας Σιαχάμη στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε την Αναστασία Σιαχάμη στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση της κας Σιαχάμη με τη Νέα Πελοπόννησο. Νέος άνθρωπος με πολυδιάστατη δραστηριότητα στον τομέα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού και σε άμεση επαφή με τα προβλήματα της νέας γενιάς αποτελεί την απόδειξη ότι ο συνδυασμός μας συνεχίζει να ενσωματώνει δυνάμεις από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Το εξαιρετικό βιογραφικό της, η νεανική της ορμή και η καθαρότητα της σκέψης της θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Αναστασία Σιαφάκα από την πλευρά της δήλωσε «Είναι ιδιαίτερη τιμή το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Είναι πρόκληση η συμμετοχή μου στη συνέχιση του σημαντικού έργου που συντελείται στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα η ενασχόληση με τα προβλήματα της νέας γενιάς, με τα οποία είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον είναι οι νέοι, οι οποίοι πρέπει να παλέψουν για αυτό. Δίνω ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, τομείς με τους οποίους γνωρίζω μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα και οι οποίοι μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για την προοπτική της Πελοποννήσου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here