Χαρίτσης: “Με τη Δημόσια Υγεία δεν μπορούμε να παίζουμε”

0

“Σε ολόκληρο τον πλανήτη οι κυβερνήσεις λαμβάνουν μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού, μέτρα που περιλαμβάνουν και την αναστολή ή τροποποίηση των θρησκευτικών τελετών. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που η κυβέρνησή της δεν τολμά να πει και να πράξει το αυτονόητο, να εφαρμόσει χωρίς καμία εξαίρεση τα μέτρα προστασίας του κοινωνικού συνόλου.
Βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προπαγανδίζουν ανεύθυνα πως μεταλαμβάνουν, ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Ανάπτυξης λέει με το γνωστό παραληρηματικό του ύφος και χωρίς ντροπή πως τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία επειδή είναι «άπιστοι». Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως δεν είναι θέμα ευσέβειας και θρησκευτικής πίστης αλλά κοινωνικής ευθύνης.

Μετά τη σωστή απόφαση για το προληπτικό κλείσιμο των σχολείων, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα στελέχη του και να πάρει άμεσα μέτρα χωρίς εξαιρέσεις για την Εκκλησία. Γιατί κάθε εξαίρεση ακυρώνει στην πράξη τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της επιδημίας του κορονοϊού. Με τη Δημόσια Υγεία δεν μπορούμε να παίζουμε”.

"Με τη Δημόσια Υγεία δεν μπορούμε να παίζουμε" (οn camera) | 11.03.2020

Σε ολόκληρο τον πλανήτη οι κυβερνήσεις λαμβάνουν μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού, μέτρα που περιλαμβάνουν και την αναστολή ή τροποποίηση των θρησκευτικών τελετών.Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που η κυβέρνησή της δεν τολμά να πει και να πράξει το αυτονόητο, να εφαρμόσει χωρίς καμία εξαίρεση τα μέτρα προστασίας του κοινωνικού συνόλου.Βουλευτές της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προπαγανδίζουν ανεύθυνα πως μεταλαμβάνουν, ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Ανάπτυξης λέει με το γνωστό παραληρηματικό του ύφος και χωρίς ντροπή πως τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία επειδή είναι «άπιστοι».Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως δεν είναι θέμα ευσέβειας και θρησκευτικής πίστης αλλά κοινωνικής ευθύνης.Μετά τη σωστή απόφαση για το προληπτικό κλείσιμο των σχολείων, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα στελέχη του και να πάρει άμεσα μέτρα χωρίς εξαιρέσεις για την Εκκλησία.Γιατί κάθε εξαίρεση ακυρώνει στην πράξη τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της επιδημίας του κορονοϊού.Με τη Δημόσια Υγεία δεν μπορούμε να παίζουμε.

Δημοσιεύτηκε από Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης στις Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020