Άργος: Oμάδα Ρομά επιτέθηκε σε γιατρούς και σε φύλακα νοσοκομείου

0

Βάφτηκε με αίμα τη νύχτα της Παρασκευής η εφημερία του νοσοκομείου στο Άργος, όπου μια ομάδα Ρομά προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο όταν επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στον φύλακα και στη συνέχεια στους γιατρούς στα επείγοντα περιστατικά!

Οι δράστες, που κανείς δεν πρόλαβε να μετρήσει πόσοι ήταν, επιτέθηκαν αρχικά στον υπάλληλο της εταιρείας security και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές, άγνωστο για ποιο λόγο.

Ακούγοντας τον θόρυβο και τις κραυγές του φύλακα, οι γιατροί βγήκαν να δουν τι συμβαίνει, αλλά δέχθηκαν και αυτοί άγρια χτυπήματα από τα οποία έσπασε η μύτη ενός από αυτούς!

Σύμφωνα με το prorothema, οι εισβολείς έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση, προτού φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις στο νοσοκομείο.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Άργους και ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εξέδωσαν ανακοινώσεις για το νέο περιστατικό βίας με θύματα γιατρούς, που είναι το δεύτερο στην Αργολίδα μέσα σε τρεις μήνες, καθώς τον Αύγουστο, είχε συμβεί παρόμοιο στο νοσοκομείο Ναυπλίου.