Εξώδικο Μανιάτη στο periodista.gr

0

Εξώδικο του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Μανιάτη στο periodista.gr για δημοσίευμα που ήταν προϊόν εσφαλμένης πληροφόρησης και το οποίο έκανε αναδημοσίευση το typosonline.

«Σε δύο δημοσιεύματα του periodista.gr στις 4 και 10 Ιουνίου 2019 έγινε αναφορά στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Μανιάτη και σε υποτιθέμενες συζητήσεις ή συμφωνία του για ανάληψη υπουργικής θέσης σε μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Τα δημοσιεύματα αυτά ήταν προϊόν εσφαλμένης πληροφόρησης, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τα ανακαλούμε πλήρως. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τον Γιάννη Μανιάτη και δηλώνουμε πως ουδεμία πρόθεση είχαμε να θίξουμε τη τιμή και την υπόληψή του αλλά και τη μέχρι σήμερα πολιτική του πορεία».

Αυτά αναφέρει ο κ. Μανιάτης προς το periodista.gr που είναι η αρχική πηγή του δημοσιεύματος. Το typosonline δεν έχει ευθύνη για το ρεπορτάζ.

http://www.periodista.gr/politiki/article/106848/epibebaiosi-apo-tis-bruxelles-tis-apokalupsis-tou-periodista-gr-megaloepicheirimaties-triboun-ta-cheria-tous-gia-to-deal-maniati-me-mitsotaki

https://typosonline.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b2%cf%81%cf%85%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here