Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων

0

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 31χρονος και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων και αποπειρών κλοπών στη Μεσσήνη Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (24.10.2018) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ένας (1) 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 31χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 21.10.2018 έως και προχθές (23.10.2018), στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, διέπραξε συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε καταστήματα ημεδαπών, από όπου αφαίρεσε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα κ.ά., μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε εγκαταστάσεις δημόσιας και δημοτική υπηρεσίας, αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.