Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Στον αέρα το ντέρμπι – Tι θα συμβεί σε πιθανή αναβολή

0

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι του ΣΕΦ οδεύει προς αναβολή και μαζί του όλη η αγωνιστική της Basket League.

Το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημέρων, είναι το τι θα γίνει στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ, στις 17 Μαρτίου. Τόσο για το αν θα κατέβει ή όχι ο Ολυμπιακός, όσο και για την πιθανότητα αναβολής, μετά από αίτημα της αστυνομίας που υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να αστυνομεύσει ταυτόχρονα το ντέρμπι του ΣΕΦ αλλά και αυτό του ποδοσφαίρου που θα γίνει την ίδια ημέρα στο ΟΑΚΑ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στη διάρκεια της Τρίτης (12/03), αναμένεται να ανακοινωθεί η αναβολή του ντέρμπι του ΣΕΦ, κάτι που όμως θα έχει ως συνέπεια την αναβολή όλης της αγωνιστικής. Αυτό αποτελεί αίτημα των υπόλοιπων ομάδων, για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Διότι υπάρχουν, πλέον, βαθμολογικά κίνητρα και θα πρέπει οι ομάδες να γνωρίζουν το τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό, αν θα μηδενιστεί ή όχι και ποια θα είναι στη συνέχεια η δική τους βαθμολογική θέση.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τα πάντα είναι στον… αέρα τόσο για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, όσο και για την 19η συνολικά στη Basket League…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here