Το openmall της Κορίνθου ενισχύεται με την PROothisi Local Market

0

Ποιος δεν θα ήθελε μια βιτρίνα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης;
Ποιος δεν θα ήθελε να την ανανεώνει εύκολα και χωρίς κόστος ακόμα και από το σπίτι του;
Ποιος δεν θα ήθελε τα προϊόντα, οι προσφορές και οι νέες παραλαβές του καταστήματός του, να προβάλλονται και να προωθούνται από την τηλεόραση;
Ποιος δεν θα ήθελε να μιλά άμεσα και ζωντανά στους πελάτες του, την στιγμή που το επιθυμεί;
Ποιος δεν θα ήθελε να προβάλει την επιχείρησή του και τα προϊόντα του σε δυνητικούς πελάτες, στο κέντρο της πόλης; Και αυτό μάλιστα να μπορεί να το κάνει ακόμα και απομακρυσμένα…;
Ποιος δεν θα ήθελε όλα αυτά να είναι δωρεάν ή με το κόστος ενός καφέ την ημέρα;
Γίνεται;
Η απάντηση είναι: Ναι, γίνεται!

Και μάλιστα άμεσα, με εύκολο τρόπο και σε συνδυασμό με τις αρχές και τους φορείς  της πόλης γίνεται πιο ενδιαφέρον και δυναμικό!!!

Είναι ανάγκη η μικρή – μικρομεσαία επιχείρηση να “παίξει στο γήπεδο” του εμπορικού ανταγωνισμού με σύγχρονες μεθόδους, όπως ακριβώς κάνουν οι αλυσίδες και οι μεγάλοι όμιλοι του εμπορίου και υπηρεσιών, οι οποίοι καταλαμβάνουν κάθε ημέρα με αυτόν τον τρόπο, περισσότερο χώρο στην αγορά.Η τοπική αγορά όμως, εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και δυνάμεων που διαθέτει συνδυασμένα με σύγχρονες μεθόδους και μέσα, μπορεί όχι μόνο να κερδίσει το χαμένο έδαφος αλλά να γίνει και πρωταγωνιστής στο εμπόριο όπως συνέβαινε πριν την κρίση.
Η ευκαιρία είναι ΕΔΩ.
Με την εφαρμογή PROothisi local market ο Εμπορικός Σύλλογος μπορεί μόνος του ή σε συνέργεια με την Δημοτική αρχή να αναβαθμίσει σημαντικά τις τοπικές αγορές του δήμου επανατοποθετώντας ουσιαστικά τα τοπικά καταστήματα στην συνείδηση και την πρώτη επιλογή του καταναλωτή.
Αυτό τον μήνα μάλιστα ολοκληρώνεται η προθεσμία συμμέτοχης στο πρόγραμμα των ανοικτών αγορών (open mall), με πολλούς δήμους να έχουν υποβάλλει ήδη τη δική τους συμμετοχή.
Το PROothisi local market, προσδίδει πρόσθετη αξία σε τέτοιες δράσεις με αποτέλεσμα η εμπειρία του καταναλωτή στην τοπική αγορά όχι μόνο να μην έχει να ζηλέψει τίποτε από τα μεγάλα και οργανωμένα mall, αλλά να έχει και επιπλέον δυνάμεις για να κερδίζει τους καταναλωτές.
Το στοίχημα λοιπόν κερδίζεται σήμερα και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων σε τέτοιες δράσεις.
Εμείς στην PROothisi είμαστε δίπλα στους Δήμους και τους τοπικούς φορείς, στηρίζοντας όλες αυτές τις προσπάθειες όπως και στον Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου που προσπαθούν με σοβαρότητα να τρέξουν την δράση των ανοικτών αγορών (Open mall).
Προτείνουμε λοιπόν στις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην πρόταση του open mall της Κορίνθου έτσι ώστε να μην χαθεί μια τέτοια μοναδική ευκαιρία.
Όλες τις λεπτομέρειες για το Concept του Open mall μπορεί κάποιος να τις βρει παρακολουθώντας το βίντεο με την πολύ καλή παρουσίαση που έγινε από τον Δήμο Κορινθίων και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου (https://youtu.be/rlrqn2wb42U)


Άρθρο του Παναγιώτη Ντόμαλη
Founder & Managing Director

Digital signage – Web applications – LED board applications- Websites & hosting

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here