Παρουσία Αραχωβίτη η Πανελλήνια Σύσκεψη Οινοποιητικών Συνεταιρισμών

0

Τα ζητήματα αιχμής που απασχολούν τον συνεταιριστικό χώρο και τα ειδικά θέματα του αμπελοοινικού τομέα, θα εξετασθούν στην σύσκεψη που διοργανώνει η ΚΕΟΣΟΕ στα γραφεία της. Στην εν λόγω σύσκεψη έχει κληθεί και θα παρευρεθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στ. Αραχωβίτης.

Τα θέματα που θα εξετασθούν αφορούν:

Την ενιαία συνεταιριστική εκπροσώπηση και τις προϋποθέσεις συγκρότησης της Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Ελλάδας (Σ.Α.Σ.Ε.)

Τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης του κρασιού και το Στρατηγικό Σχέδιο της ελληνικής αμπελουργίας, θέματα που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ κ. Β. ΑΡΓΥΡΗΣ.

Τον ΕΝΦΙΑ των συνεταιριστικών ακινήτων

Την φορολόγηση των συνεταιρισμένων αγροτών

Την ΚΑΠ μετά το 2020 και τις επιδράσεις της στον ελληνικό αμπελοοινικό τομέα

Ειδικά θέματα των συνεταιρισμών μελών της ΚΕΟΣΟΕ

Στην σύσκεψη και στην συζήτηση, που θ’ ακολουθήσει η ΚΕΟΣΟΕ ευελπιστεί, πως θα αποσαφηνισθούν τόσο οι προθέσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα ζητήματα αιχμής όσο και οι λύσεις των προβλημάτων, που θα τεθούν απ’ τις παριστάμενες διοικήσεις των συνεταιρισμών.

Στην συνέχεια της σύσκεψης θα ακολουθήσει ενημερωτική παρουσίαση από τον προϊστάμενο του τμήματος Αμπέλου Οίνου και Αλκοολούχων ποτών του Υπ.Α.Α.Τρ κ. Διονύση Γραμματικό με θέμα την ψηφιακή συμπλήρωση των Δηλώσεων Παραγωγής, οι οποίες υποβάλλονται φέτος για πρώτη φορά.

                                                                                                                              

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here